פגישות Online עם Teams

שירות Microsoft Teams מקבל בכל חודש (ולעיתים קצת פחות) שיפורים וחידושים ובחודש האחרון יצאו מספר חידושים משמעותיים מאד, כגון: גישה לפגישת Online מכל ממשק, אפשרויות בתוך הפגישה ועוד.
אחד החידושים שיצאו לאחרונה הוא Anonymous join + תמיכה בדפדפנים שונים שמאפשר להתחבר לפגישה מכל ממשק וללא התקנה!
לכל מי שהתעסק עד היום עם SfB ועם Lync אז כן חיכינו לאפשרות הזאת שנים… וכן עכשיו זה מגיע בשירות החדש.

בין אם יוצרים פגישה ברמת אפליקציה, Outlook או WEB הפגישה מקבלת מספר מאפיינים ידועים של קישור לפגישה, מספר לחיוג (Bridge) ופרטים נוספים.

image

הזימון לנמענים יכול להיות מגוון החל מנמענים מבוססים Office 365, ארגונים מבוססים עם תשתית מקומית או נמענים עם חשבונות מייל פרטים ללא מגבלה.
הצטרפות לפגישה נעשית על ידי הקישור בין אם לנמען יש אפליקציה או לא, כלומר כל הדפדפנים המוכרים כולל לפגישה ללא בעיה וללא התקנה של רכיב כלשהוא!

לאחר כניסה לפגישה יופיעו למנהל או מזמן הפגישה אפשרויות ניהול של הפגישה, כגון: ניהול משתתפים, ניהול תוכן, זימון משתתפים נוספים. במידה ומצטרפים בצורה אנונימית ישנם אפשרויות שונות

image

image

מידע נוסף Microsoft Teams

You may also like...

השאר תגובה